Pulluk tabanı nasıl kırılır?
M.Fethi Örs
Ziraat Yük. Müh.
..:: Sorular / Yorumlar ::..

Yazan : Cenk Topkaya
Yazılış Tarihi : 3.01.2016 09:04:12
  Merhaba,
Verdiginiz bilgiler cok ama cok faydali oluyor benim gibi tariml ugrasmak isteyen ziraat disindaki kisiler icin. Toprakta olusan sert tabakanin kac santim derinlikte olustugunu nasil anlayabilirim?
Ayrica riper ile sert tabaka kirma isini yaptigimda ne kadar zaman daha bu isleme ihtiyacim olmaz ve ceviz dikmeyi dusundugum arazimde daha sonra tekrar sert tabaka kirma isini nasil yapabilirim?
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 5.04.2014 12:17:36 
Cevaplayan : recep 
Bu hastalık cok bulaşıcı olan CRD. 
 
Yazan : süleyman
Yazılış Tarihi : 14.11.2014 16:51:43
  benim şöyle bir sorum olacak anız bozmada kulaklı pulluk kullanımı sert tabaka oluşumunun en büyük nedeni ve bu nedenle anız bozmada çizel kullanımı tavsiye ediliyor. Çizel kullanımının en büyük dezavantajı ise yabancı ot kontrolünün istenilne ölçüde yapılamaması sizi bu konudaki öneriniz nedir ?
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : mustafa can
Yazılış Tarihi : 9.06.2014 11:50:26
  Bu bahsedilen patlatma olayını meyve arası yada ağaç arası olarak düzeltelim ne sıklıkla ne mesafe arası bırakarak yapmak doğru olur.şimdiden teşekkürler
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : murat
Yazılış Tarihi : 1.03.2011
  bilgileriniz çok güzelde bu çizeli devamlı kullanabilirmiyiz ..Yani her sene ekimden önce çizelli tarlayı sürsek olurmu.Faydalımı olur yoksa faydasızmı cevabınız için şimdiden teşekkürler... site çok güzel maşallah.
Cevap vermek için tıklayınız...
 
<<   <   [1]   >   >>

Soru/Yorum eklemek için ilgili konuya gidiniz..

Copyright - Tar?m K?t?phanesi - 2007