SAFRAN YETİŞTİRİCİLİĞİ
..:: Sorular / Yorumlar ::..

Yazan : dursun somun
Yazılış Tarihi : 11/26/2020 11:38:38 AM
  sayın yetkili
Erzurum narman ilçesinde safran yetiştirile bilirmi
karadeniz iklim bölgesinde 1650 rakımlı bir ilçe
selamlar
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 4/30/2021 9:21:53 PM 
Cevaplayan : Ramazan boga 
Amasyada 15 dekarda safran yetistiriciligi yapiyorum sogan ve yetistiricilik konusunda her turlu yardimci olurum  
 
Yazan : Hanife Yıldız
Yazılış Tarihi : 11/19/2020 12:57:27 PM
  Erzurum iklim ve toprağı safran için uygunmudur acaba
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Resul kozyel
Yazılış Tarihi : 11/3/2020 12:59:43 AM
  Merhaba arkadaşlar safranla alakalı kim ne öğrenmek istiyorsa ve ne nerden alınır nasıl olur öğrenmek istiyorsanız iletişime geçmeniz yeterli
Telefon 05458457164
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Resul kozyel
Yazılış Tarihi : 10/20/2020 9:49:18 PM
  Bütün sorularınız ve merak ettikleriniz için soğan veya çiçek almak isteyenler için iletişim numaram :05458457164
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Sulbiye Kır
Yazılış Tarihi : 10/6/2020 1:56:55 PM
  Merhaba sayın yetkili.Bende safran yetiştiriciliği yapmak istiyorum.Örneğim 1 hektar araziye ne kadar safran yumrusu ekilir.Ekimi yapıldıktan sonra ilaç atılıyordu.Safran soğanlarını nereden temin ederiz.Toprak özellikleri nasıl olmalı.Rakımı 1000 m.üzerinde yerlerde ekim yapılabilirmi.Çok taşlı bir toprak yapısına uygun olurmui ekimi.
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 10/31/2020 2:30:45 PM 
Cevaplayan : Cafer durgut  
Ben cafer durgut afyon karahisardan ben 2021de safran yetişdirmek isdiyorum ama sanıl yapacagımı bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz bir de safran tohumu nasıl buluruz

 
 
Yazan : Burak akkaya
Yazılış Tarihi : 7/12/2020 10:04:01 AM
  Safran soğanı hakkında herşey için arayabilirsiniz
Tel no :0 (546) 490 78 15
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 8/9/2020 1:15:13 PM 
Cevaplayan : Mehmet erken  
Burak bey yardımlarınız için teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. İnşallah beklediğimiz verimi alırız. İyi günler  
Cevaplama Tarihi : 9/22/2020 5:19:25 PM 
Cevaplayan : Nahya Güzelyurt 
Ben safran bitkisini ekmek istiyorum çiftçiyim yerim var 11 kilo almak istiyorum  
 
Yazan : Ali Şakar
Yazılış Tarihi : 6/9/2020 2:43:22 PM
  Yerli safran soğanı ve çiçeği temini konusunda yardımcı olurum. Ürünü yetiştiriciliği konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlere danışmanlık hizmeti veririm. 0543 8170879
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 8/17/2020 6:56:02 AM 
Cevaplayan : Fahri koca 
Bursa ve çevresinde yetiştirilmesi mümkün mü ve soğanların fiyatları temini ve eğer üretimde başarı elde edilirse yurt dışına nasıl gönderiliyor hangi ülkeler de talep daha fazla üretimin az olması taleple mi alakalı?  
Cevaplama Tarihi : 9/17/2020 7:59:36 AM 
Cevaplayan : Bwgum eryenilmez  
Amasya ve çevresinde safran yetiştirebilir miyim. Iklimi ve toprağı uygun mudur.  
Cevaplama Tarihi : 10/8/2020 10:25:19 AM 
Cevaplayan : Sulbiye Kır 
Ben safran yetiştirmek istiyorum.1 dekar alana ne kadar tohum gerekli .Rakımı 1000 metrenin üzerinde yetiştirilirmi.Arazi biraz taşlı iyi verim alınabilir mi.Yetistirilme süresince gübre ve ilaç kullanılıyormu. 
Cevaplama Tarihi : 11/3/2020 3:33:50 PM 
Cevaplayan : murat solmaz 
merhaba ben murat bu yıl ortalama 15 dönüm safran ekmeyi düşünüyorum yeterli soğanı temin edebilirmisiniz mail atarak cevap verirseniz sevinirim muratsolmaz58@hotmail.com 
Cevaplama Tarihi : 11/18/2020 1:35:03 PM 
Cevaplayan : ALİ ŞAHİN 
Merhaba 4 dönüm arazim için safran bitkisi nasıl temin ederim. Samsun / Çarşamva bu ürün ekim alanı olarak uygun olurmu ve sonraki aşamalarda ürün teiştirme konusnda yardımcı olurmusunuz. Tşk ederim.
 
Cevaplama Tarihi : 11/19/2020 11:22:33 AM 
Cevaplayan : Necmiye Dülger 
Merhaba,

Kocaeli bölgesinde safran yetiştiriciliğini denemek istiyorum. Nasıl başlamam gerekli, marmara bölgesi (Kocaeli) safran için uygun bir alan mıdır? Ne kadar alana ekim yaparak başlamalıyım? Soğan temini sizden yapabilir miyim?
bilgi ve destek rica ederim. 
Cevaplama Tarihi : 11/20/2020 7:35:03 PM 
Cevaplayan : muzo cevani 
sayın Ali Şakar

anladığıma göre baya Safran soğanı konusunda tercubelisin
Ben Afyonkarahisarın Sadıklı İlçesindenim ve bizim topraklar 12 ay tarım yapılan toprak ama hic bizim buralarda Safran soğanı yetiştireni duymadım.
Yanlız bu sene bu tarımla ilgilenmek isteyorum
Bana yardımcı olursanızda hakkınızı hakkıyla alırsınız
Önemli olan bana yardımcı olup beraber bir sezon üretmek
selamlar
MuzoCevani 
 
Yazan : Ali Şakar
Yazılış Tarihi : 6/9/2020 2:38:06 PM
  Merhabalar yerli safran soğanı ve çiçeği temini konusunda yardımcı olurum. Ürünü yetiştiriciliği konusunda bilgi, destek ve danışmanlık yapabilirim.
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Berkay Akkaya
Yazılış Tarihi : 3/6/2020 6:15:06 AM
  Merhaba iyi günler kendim Safran yetiştiriyorum hobi olarak. Bu işi bilerek yapanlardanım. Soğan temini etmek için yada üretimle ilgili bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.:05060511074
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 4/6/2020 12:03:11 PM 
Cevaplayan : Recep Cansever  
Selamınaleyküm ben Diyarbakırda yaşıyorum safran burada yetişirimi  
Cevaplama Tarihi : 4/13/2020 5:20:56 PM 
Cevaplayan : aslan ozturk 
her iklimde yesismir mi ben bursa oturmaktayim hobi olarak catida yetistirebilirmiyim 
Cevaplama Tarihi : 5/28/2020 4:07:43 AM 
Cevaplayan : Berkay Akkaya 
Merhaba Detaylı bilgi için 05458457164 
Cevaplama Tarihi : 5/28/2020 6:51:27 PM 
Cevaplayan : Berkay Akkaya  
Çoğu yerde yetişen bir bitki detaylı bilgi için 05458457164  
Cevaplama Tarihi : 6/16/2020 8:46:34 AM 
Cevaplayan : Ali Şakar  
Merhabalar hakiki Safranbolu safran soğanı ve çiçeği için irtibata geçebilirsiniz. 05438170879. Yetiştiriciliği hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere yardımcı olurum.  
 
Yazan : Ali Ömer Tortuk
Yazılış Tarihi : 3/3/2020 1:30:35 PM
  Safran tarımında yüksek verim elde etmek için bahar aylarından hazırlıklara başlanmalıdır. Siz de safran yetiştirmeyi düşünüyorsanız geç kalmadan hazırlıklara başlamalısınız. Yetiştiricilik hakkında merak ettiğiniz sorular, soğan tedariği ve üreteceğiniz safranının pazarlaması gibi konularda bana danışabilirsiniz.

Tel: 05539404699
instagram: @aliomertortuk
e-mail: ali.omr039@gmail.com
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 3/19/2020 8:00:24 PM 
Cevaplayan : Ali İhsan Bodur 
Hocam merhabalar ben Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde yaşıyorum uzun süredir safran bitkisini araştırıyorum bende dikmek istiyorum fakat bizim bu bölgede yetişirmi acaba onu merak ediyorum bir bilginiz var mı acaba  
Cevaplama Tarihi : 4/30/2020 10:04:21 AM 
Cevaplayan : Ali Ömer Tortuk 
Ali İhsan bey,
Evet Keçiborlu’nun iklimi Safran yetiştiriciliği için gayet uygundur. Zaten yörenizde halihazırda Safran yetiştiriciliği yapılmakta. Başarılar dilerim.  
Cevaplama Tarihi : 9/17/2020 2:54:43 PM 
Cevaplayan : Zülal Uçal 
İyi günler, İzmir veya Manisa iklimi safran yetiştirmek için uygun olur mu? Rakım fark eder mi? 
 
Yazan : Biray Kozyel
Yazılış Tarihi : 1/28/2020 5:05:52 PM
  Safran yetiştirmek isteyen veya soğanını yada çiçeğini almak isteyen arayabilir.
Safranla alakalı Bilgi veririm detaylı Bilgi için :05458457164
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Turgut CEYLAN
Yazılış Tarihi : 12/31/2019 12:31:07 PM
  Merhabalar ülkemizde yetiştirilmekte olan safran yetiştiriciliğiyle ilgili tohumlarını alabileceğimiz kaynaklarla ilgili bilgilendirirseniz. Sevinirim. Yeni yılınızın huzurlu mutlu geçmesi temennisiyle iyi çalışmalar dilerim. 0544 279 8513
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 6/11/2020 1:51:53 AM 
Cevaplayan : Ali Şakar  
05438170879 yardımcı olabilirim  
 
Yazan : Adem yiğit
Yazılış Tarihi : 12/11/2019 3:52:15 PM
  30 0000 m2 yerim var safran dikmek istiyorum hocam rakım 1600 burda dikim yapsam verim alabilirmiyim yer sivas ulaş
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 1/2/2020 2:26:49 PM 
Cevaplayan : Ali Ömer Tortuk 
Adem Bey merhabalar,
Safran rakımdan bağımsız olarak yetişen bir bitkidir. Diğer gerekli çalışmaları yaptığınızda verim elde edebilirsiniz.
Detaylı bilgi için; 05539404699'dan beni arayabilir veya instagramda @aliomertortuk adresinden de iletişime geçebilirsiniz. 
Cevaplama Tarihi : 1/2/2020 2:26:59 PM 
Cevaplayan : Ali Ömer Tortuk 
Adem Bey merhabalar,
Safran rakımdan bağımsız olarak yetişen bir bitkidir. Diğer gerekli çalışmaları yaptığınızda verim elde edebilirsiniz.
Detaylı bilgi için; 05539404699'dan beni arayabilir veya instagramda @aliomertortuk adresinden de iletişime geçebilirsiniz. 
 
Yazan : emel çalışkan
Yazılış Tarihi : 11/22/2019 11:36:07 AM
  merhaba safranı çanakkale biga ilçesinde yetişir mi
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 1/2/2020 3:59:55 PM 
Cevaplayan : Ali Ömer Tortuk 
Emel Hanım merhabalar,
Evet, Çanakkale'nin iklimi safran yetiştiriciliği için uygundur. Ayrıca Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde safran ekimine başlanmış durumda.
Sizin de gerekli çalışmaları yapmanız halinde Biga'da da kaliteli verim elde edebileceğinize inanıyorum. İhtiyacınız olan danışmalık ve soğan tedariği için iletişime geçebilirsiniz:
e-mail:ali.omr039@gmail.com,
tel: 05539404699. 
 
Yazan : Ramazan Deniz
Yazılış Tarihi : 10/20/2019 7:18:43 AM
  MERHABA YENİ BİR SEVDAYA KUCAK AÇAN GÜZEL İNSANLAR;SAFRAN İLE İLGİLİ TIBBİ-BİLİMSEL FAYDALARI,ULAŞABİLİRSİNİZ.
AYRİCA ORİJİNAL SAFRÂNBOLU SAFRANİ VE TOHUMU İCİN 05468018155 BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 11/16/2019 11:21:58 PM 
Cevaplayan : Gazi 
Safran soğanı kilosu kaç TL . kiloda kaç tane soğan var. Ben almak istiyorum 
 
Yazan : Resul kozyel
Yazılış Tarihi : 5/30/2019 2:13:35 PM
  Safran soğanı almak isteyen veya çiçeğini denemek isteyen mail ile ulaşabilir. Yetiştirme hakkında Bilgi verilir.
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 6/11/2019 11:04:59 AM 
Cevaplayan : Yusuf kaplan  
Abi ben diyarbakırda yaşıyorum safran yetiştirmek istiyorum bana yardımcı olur musun, nasıl ekilecek kaç günde bir sulanacak  
Cevaplama Tarihi : 6/29/2019 11:58:56 AM 
Cevaplayan : Hakan Andac 
Merhaba hocam adana İmamoğlu ilçesinde deneme yapmak istiyorum 200 m kare bir yer icin ne kadarsoğan almam gerekir.fiyat ne kadar 
Cevaplama Tarihi : 7/7/2019 1:54:58 PM 
Cevaplayan : Resul kozyel 
Safran soğanı Ayrıntılı bilgi için 05458457164 telefonu arayabilirsiniz. 
Cevaplama Tarihi : 8/7/2019 11:23:05 AM 
Cevaplayan : Ayşe Kuzu 
İyi günler ben Denizli ili Çivril ilçesinde yaşıyorum safran üretimi yapmak istiyorum fakat çok fazla bir bilgim yok eğer yardımcı olursanız toprak uygun olursa hazırlığını yapıp soğanı da almak isterim.  
Cevaplama Tarihi : 8/16/2019 7:38:49 PM 
Cevaplayan : Mert Kartal 
Abi kolay gelsin yaşım 21 safran yetiştirmek istiyorum senden bilgi almak istiyorum yardımcı olur musun  
Cevaplama Tarihi : 8/17/2019 4:56:24 PM 
Cevaplayan : Kübra kalaycı 
İyi günlersafran yetiştiriciliği hakkında bilgi alabilir miyim nasıl toprağa ekilmeli ne kadar zamanda ne kadar sulanması saksıda yetişir mi saksıda kurumuş kök başka toprakta büyür mü 
Cevaplama Tarihi : 8/18/2019 2:10:16 PM 
Cevaplayan : gökhan yıldız 
tohumluk soğan almak istiyorum telefon numaranızı alabilir miyim 
Cevaplama Tarihi : 9/26/2019 2:28:22 PM 
Cevaplayan : Fikret kılıç  
Merhaba usta ben bu işi yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum telefon 05315701266 
Cevaplama Tarihi : 9/29/2019 10:09:28 PM 
Cevaplayan : Mustafa öksün 
Kardeşim safran konya bölgesin de yetişir mi tohum fiyatı ne kadar hangi ayda ekim yapılıyor hangi ayda hasad yapılıyor kime satıyoruz ve ekim yaptıktan sonra hasada kadar yetiştirme hakkın da nasıl bi yol haritası izlememiz gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim 
Cevaplama Tarihi : 10/15/2019 3:21:47 PM 
Cevaplayan : Ramazan yildiz 
Selamun aleykum
Ben soganini almak istiyorum ve birazda yetistiricilik hakkinda bilgi  
Cevaplama Tarihi : 11/6/2019 8:24:30 PM 
Cevaplayan : Cengiz Yinitbaş 
Safran soğan i almak yetiştiriciliği yapmak istiyorum 5 dönüm sulanabilir tarlam var. Yer sinop boyabat.... Slm 05425311201 
Cevaplama Tarihi : 4/30/2021 9:27:44 PM 
Cevaplayan : Ramazan boga 
Merhaba amasyada 15 dekarda profosyonel safran ureticiligi yapiyorum cicegi, sogani ve yetistiriciligi konusunda her turlu yardimci oluruz 05303019194 numaradan ulasabilirsiniz  
 
Yazan : Ali Şakar
Yazılış Tarihi : 2/22/2019 1:46:01 PM
  Merhabalar hakiki Safranbolu safran tohumu u temin etmek isteyenler 0543 817 08 79 ulaşabilirsiniz stoklarımız sınırlıdır
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 3/3/2019 6:38:06 PM 
Cevaplayan : Zuhal yalçın 
Tane ile mi satış oluyor. Kilo ilemi. Bir de 5 dönüm için kaç kilo veya adet safran soğanı almak gerekir.
Tane veya kilo fiyatı nedir.
Bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Ankarada ayaşta yetişirmi 
 
Yazan : Ozkan ozdemir
Yazılış Tarihi : 11/26/2018 12:58:43 AM
  Bu safran uretilicigi bende de ilgi uyandirdi fransada tanidigim bir fransiz bu isin ticaretini yapiyor 5 dunum luk bir arazisi varmis bu sene ekmis ve satmis cok talepten bahseti reklam yapsam talebe cevap veremem diyor bana turkiyede bu urunu nerde bula bileceni sordu bende bilmedigim bir sey oldugu icin cevap veremedim
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 12/8/2018 6:29:16 PM 
Cevaplayan : Bunyamin Akkurt  
Merhaba Sayın ozkan ozdemir ben turkiyede yaşıyorum ve belki haberiniz vardır dünyanın en iyi ve kaliteli safranı Afganistan da yetişiyor ve Benim çevremde bu işi yapan ve orda yetiştirenler var ben mail adresimi bırakıyorum isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler
Bunyamin Akkurt.
Habibulla.qari007@gmail.com  
Cevaplama Tarihi : 3/5/2019 1:47:47 PM 
Cevaplayan : Baltaş 
Merhaba ilgilenirken iz elimizde İran safranı çiçeği var
b_baltas@hotmail adresinden ulaşabilirsiniz bana 
 
Yazan : Kemal MUTLU
Yazılış Tarihi : 11/6/2018 9:37:57 AM
  Bu safran bitkisini kayseri de yetiştire bilirmiyiz. uygun olurmu
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Ali ŞAKAR
Yazılış Tarihi : 7/25/2018 4:19:40 PM
  Merhaba. Hakiki safranbolu safran tohumu temin etmek isteyenler bu numaradan bana ulaşabilir 0543 817 08 79 şuan 350 kg hazırda stok da mevcuttur
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 9/27/2018 7:54:46 PM 
Cevaplayan : Said suoglu 
Tohum mu ? Soğan olarak mi ? Kilosu ne kadar ? 
Cevaplama Tarihi : 1/17/2019 2:46:59 PM 
Cevaplayan : Nur bilgin 
Merhabalar izmirde yasiyorum safran üretimi yapmak istiyorum.Nasil bir yol izlemeliyim bilgilendirebilir 
 
<<   <   [1] [2]   >   >>

Soru/Yorum eklemek için ilgili konuya gidiniz..

Copyright - Tarım Kütüphanesi - 2007