SAFRAN YETİŞTİRİCİLİĞİ
..:: Sorular / Yorumlar ::..

Yazan : Ali Şakar
Yazılış Tarihi : 2/22/2019 1:46:01 PM
  Merhabalar hakiki Safranbolu safran tohumu u temin etmek isteyenler 0543 817 08 79 ulaşabilirsiniz stoklarımız sınırlıdır
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 3/3/2019 6:38:06 PM 
Cevaplayan : Zuhal yalçın 
Tane ile mi satış oluyor. Kilo ilemi. Bir de 5 dönüm için kaç kilo veya adet safran soğanı almak gerekir.
Tane veya kilo fiyatı nedir.
Bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Ankarada ayaşta yetişirmi 
 
Yazan : Ozkan ozdemir
Yazılış Tarihi : 11/26/2018 12:58:43 AM
  Bu safran uretilicigi bende de ilgi uyandirdi fransada tanidigim bir fransiz bu isin ticaretini yapiyor 5 dunum luk bir arazisi varmis bu sene ekmis ve satmis cok talepten bahseti reklam yapsam talebe cevap veremem diyor bana turkiyede bu urunu nerde bula bileceni sordu bende bilmedigim bir sey oldugu icin cevap veremedim
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 12/8/2018 6:29:16 PM 
Cevaplayan : Bunyamin Akkurt  
Merhaba Sayın ozkan ozdemir ben turkiyede yaşıyorum ve belki haberiniz vardır dünyanın en iyi ve kaliteli safranı Afganistan da yetişiyor ve Benim çevremde bu işi yapan ve orda yetiştirenler var ben mail adresimi bırakıyorum isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler
Bunyamin Akkurt.
Habibulla.qari007@gmail.com  
Cevaplama Tarihi : 3/5/2019 1:47:47 PM 
Cevaplayan : Baltaş 
Merhaba ilgilenirken iz elimizde İran safranı çiçeği var
b_baltas@hotmail adresinden ulaşabilirsiniz bana 
 
Yazan : Kemal MUTLU
Yazılış Tarihi : 11/6/2018 9:37:57 AM
  Bu safran bitkisini kayseri de yetiştire bilirmiyiz. uygun olurmu
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Ali ŞAKAR
Yazılış Tarihi : 7/25/2018 4:19:40 PM
  Merhaba. Hakiki safranbolu safran tohumu temin etmek isteyenler bu numaradan bana ulaşabilir 0543 817 08 79 şuan 350 kg hazırda stok da mevcuttur
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 9/27/2018 7:54:46 PM 
Cevaplayan : Said suoglu 
Tohum mu ? Soğan olarak mi ? Kilosu ne kadar ? 
Cevaplama Tarihi : 1/17/2019 2:46:59 PM 
Cevaplayan : Nur bilgin 
Merhabalar izmirde yasiyorum safran üretimi yapmak istiyorum.Nasil bir yol izlemeliyim bilgilendirebilir 
 
Yazan : hamdiye canpolat
Yazılış Tarihi : 8/29/2017 2:10:39 PM
  safran çiçeğinin hasat fotoğraflarını çekmek istiyorum nerede yetiştiğini ve hasat tarihini bilmediği için rica edecektim.
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Sargem
Yazılış Tarihi : 7/3/2017 4:55:41 PM
  Safran tohumu isteyene yardımcı olunur
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 7/12/2017 1:32:45 PM 
Cevaplayan : Metin kesenci 
Soğan talebim var 
Cevaplama Tarihi : 9/10/2017 1:50:39 PM 
Cevaplayan : Faruk KAVCI  
Bana safran soğanı lazım nasıl TEM'in edebilirim.
0554 969 3980 iletişime geçerseniz sevinirim  
Cevaplama Tarihi : 9/15/2017 11:50:53 AM 
Cevaplayan : Atilla Temelkuran 
Merhaba, safran tohumu almak istiyoruz.Fiyatı ne kadardır? 
Cevaplama Tarihi : 11/20/2017 8:57:03 PM 
Cevaplayan : Mustafa Şaylı 
Merhaba safran tohumu bulunurmu? Kilo fiyatı ne kadar 
Cevaplama Tarihi : 11/20/2017 9:13:01 PM 
Cevaplayan : Deniz öztürk 
İyi çalışmalar ben safran tohumu sipariş etmek istiyorum yardımcı olurmusunuz sizden mi siparilş vermem gerek?şimdiden teşekkür ederim 
Cevaplama Tarihi : 2/16/2018 10:44:58 PM 
Cevaplayan : Fatma Yaşar 
Bana yardimci olurmusunuz? 
Cevaplama Tarihi : 2/28/2018 8:22:21 PM 
Cevaplayan : Ayhan ayhan 
Hayırlı günler ben safran ekmek istiyorum denemek amaçlı tam olarak yetisirmi bilmiyorum Çankırı'da fiyat almak isterim sarimi kirmizi mi sizdeki acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. 
Cevaplama Tarihi : 5/10/2018 11:04:41 PM 
Cevaplayan : Emrah polat 
Hocam bana şafran tohumu lazım 0544 634 92 15 numaradan bana ulasabilirsiniz 
Cevaplama Tarihi : 8/9/2018 5:23:01 PM 
Cevaplayan : mehmetcan kurt 
fiyat ne kadar kargo olurmu
 
Cevaplama Tarihi : 9/23/2018 5:51:07 PM 
Cevaplayan : İsmail Ölmez 
İyi günler kolay gelsin tohum almak istiyorum fiyatı nedir acaba ?  
Cevaplama Tarihi : 11/8/2018 11:18:45 PM 
Cevaplayan : Cem Ata Ülkü 
Ben hem bilgi edinmek hemde bir fiyat almak istiyorum sizinde izniniz olursa iletişime geçmek isterim 1.sorum tohum fiyatı ne kadardır ve siz nereden teğmin ediyorsunuz.2.si ise insangücünden kasıt nedir burada biz sakarya karasu ilçesinde ihsaniye koyünde oturuyoruz ve bunu yetiştirmek için yeterli alanımız ve insanımız var böyle bir şeye merak sardık denemek isterizsizce başarıli olabilirmiyiz ? 
 
Yazan : Şahin Büyüker
Yazılış Tarihi : 11/9/2016 4:18:08 PM
  İstanbul Beykoz'da 600 metrekare bahçem var. Burada safran yetiştirmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Saygılarımla,
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Sunsy Eriz
Yazılış Tarihi : 10/26/2016 10:24:51 PM
  safran yetiştiriciligi yapmak tohumunu nasıl temin edilir
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 11/29/2016 11:52:46 PM 
Cevaplayan : benci 
nasil etistirebiilirim safran tohumunu
 
 
Yazan : fatih
Yazılış Tarihi : 10/20/2016 1:23:27 AM
  s.a. safran bitkisi yetiştirmek istiyorum ama nasıl ekimi yapılır bilmiyorum 1 dölümlük yerim var yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Arif yeniçeri
Yazılış Tarihi : 8/30/2016 4:43:07 PM
  Hataydan safran yetiştirmiş yardımcı olursanız sevinirim
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : havva
Yazılış Tarihi : 8/19/2016 10:11:13 AM
  adapazarında yetiştirmek istiyoruz verimlimi
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : Reşit GÜRBÜZ
Yazılış Tarihi : 8/18/2016 3:27:17 PM
  Safran malatya da yetişir mi? Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : mehmet
Yazılış Tarihi : 6/2/2016 4:19:05 PM
  safran tohumu almak istiyorum balıkesir. 0 507 188 57 25
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : ismail küçükakarsu
Yazılış Tarihi : 2/13/2016 9:16:48 AM
  Değerli arkadaşlarım.. Safran üreticiliği yapan bir aileyiz geçen sene bir dünya soğan sattım lakin sizlerin nasibine değilmiş bana ulaşamamış sınız
Bu sene mayiz ayi itibariyle safran sogani satisi yapacagim yaklasik 400 kg civari bir kota belirledim kendime.. Bu bitkiyle tanismak ve üretime geçip yatirim yapmak isteyen vatandaslarin bana ulasmasini rica ederim..

ismail KÜÇÜKAKARSU 05364700826
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 3/20/2016 12:55:22 PM 
Cevaplayan : kemal  
selamün aleyküm abim ben niğde den kemal türk bu işe yeni girişiyorum ilk ekim işi yapmak istiyorum bu bitkliyi araştırdım ve yatırım için süper bir bitki bunun ekim tarihi mayıs da oluyor galiba ben ufak dan başlamak istiyorum bana yardımcı olursan çok sevinirim. ufak dan 10 metrelik mi sera yapıp başlamak istiyorum eğer yapım ii olumlu olursa emin ol devamı da çok rahat gelir
telefon numaram 0530 726 3451 ulasmanizi rica ediyorum  
Cevaplama Tarihi : 4/4/2016 1:30:28 AM 
Cevaplayan : yahya  
bizim memlekete çok safran bulunur ama nasıl hasat edecez ve nasıl satacaz bilmiyoruz sizin bize destek olmanızı istiyoruz ve bizi bilgiledirmenizi istiyoruz size olaşmamızı salıyacak bir tel numarasını bırakırsanız size ulaşacaz bu benim tel numaram 05453521412 
Cevaplama Tarihi : 4/26/2016 3:46:13 PM 
Cevaplayan : Mehmet güner 
Mersin Akdeniz ilçesinde örtü altı yetiştiriciliği yapmaktayım . Safran soğanına talibim. Burada yetiştirmek isterim. 05326569626 
Cevaplama Tarihi : 5/24/2016 5:06:33 PM 
Cevaplayan : yunus karagöl 
bursa da oturuyorum bursa da safran çicekçiligi yapmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim 
 
Yazan : erhanay
Yazılış Tarihi : 11/7/2015 11:07:35 PM
  savran yetiştirmek istiyorum saganı nerden alınır banayardımcıolun 05418904115 ısparta belediyesinde calışmaktayım
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 2/13/2016 9:11:31 AM 
Cevaplayan : ismail 
safran soğanı satışım mayıs ayı sonu itibariyle başlıyorum. 05364700826 telefondan ulaşabilirsiniz.. 
 
Yazan : adem yılmaz
Yazılış Tarihi : 9/6/2015 1:59:51 PM
  selamünaleyküm ben rize ikizdereliyim safran yetistirmek istiyorum nasıl temin edebilirim ?
bu arada dogada kendi halinde safran yetisen veya yetistigini düsündügüm yerler var bir iki örnek topladim yanliz ortasindaki sari olmasi gereken uzantilari henuz renklemmemis hala beyaz bitki yanlis olabilirmi
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 11/1/2015 9:24:37 PM 
Cevaplayan : ahmet cercłi 
Ben kastamonuluyum bizim yöredede var bubitkiler ve mor cicegin icinde 3 adet sarı 1 adet kirmizi var arastirdim tam organik safran degil dediler ama arastiriyorum 
 
Yazan : Hidayet
Yazılış Tarihi : 7/19/2015 4:20:02 PM
  Merhaba
safran yetistirmek istiyorum ankaranin ilcesinde
Safran icin yeterli ve elverisli arazim var
sogan elde etmek ve detayli bilgi icin bana yardimci olabilirmisiniz?
bu sene daha gec kalmadiysam baslayabilirim.
cevap verirseniz sevinirim
veya tel varsa arayabilirim
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : fatih avcı
Yazılış Tarihi : 5/30/2015 1:20:01 PM
  beyler bana ulaşın tohum temin ederimm
Cevap vermek için tıklayınız...
Cevaplama Tarihi : 7/13/2015 12:42:15 PM 
Cevaplayan : hakan 
tohum ücreti nedir? 
Cevaplama Tarihi : 8/3/2015 3:43:36 PM 
Cevaplayan : Yakup tetik  
Safran uretmek istiyorum tohum alabilecegim aarkadaslar mail veya bu telefonu araya bilir 5345819663 
Cevaplama Tarihi : 8/11/2015 10:30:20 AM 
Cevaplayan : Haydar  
Safran soğanı almak istiyorum irtibata geçebilir misiniz hydr8891@gmail.com 05535926228 
Cevaplama Tarihi : 10/27/2015 1:18:25 PM 
Cevaplayan : Hüseyin 
Ben Ankara da safran yetiştirmek istiyorum ama önce bır kısım aıp verimine bakmak istiyorum 
Cevaplama Tarihi : 11/5/2015 11:59:54 AM 
Cevaplayan : Nazim 
Sogan fiyati ne kadar birde ankara da yetisirmi 
Cevaplama Tarihi : 11/5/2015 6:12:09 PM 
Cevaplayan : ömer Avcı 
Fatih Bey Merhaba,
Bana ulasin demissiniz ama nasil ulasabiliriz safran sogani almak istiyorum.

Ömer AVCI

0 533 357 83 20  
Cevaplama Tarihi : 11/17/2015 1:26:15 PM 
Cevaplayan : husamettin bayrak 
Bende safran cicekleri var nasil satarim no adres yada benimle irtibata. Gecin 0544 474 70 34 yardimci olursaniz çok sevinitisevinirim  
Cevaplama Tarihi : 1/12/2016 1:10:28 PM 
Cevaplayan : Cavit  
Merhaba , safran soğan'ı tehmil edebiliceğim yada sizin bana yardımcı olma sanşınız var mı acaba eğer varsa bana ulaşırmısınız 0544 642 35 00 bu da numaram mail olarak da yazabilirsiniz eğer ilgilenirseniz şimdiden teşekkür ederim 
Cevaplama Tarihi : 5/13/2016 1:46:36 PM 
Cevaplayan : muharrem 
Fatih bey, bana ulaşın demişşiniz fakat telefon numaranız yok. Ben safran tohumu almak istiyorum. Yardımcı olacaksanız telefon numarasını bırakırmısınız?
 
 
Yazan : gülbin
Yazılış Tarihi : 5/14/2015 5:29:00 PM
  selam safran üreticiliğ yapmak istiyorum bu konuda nasıl bilgi veriresnz sevincem
Cevap vermek için tıklayınız...
 
Yazan : muhammet
Yazılış Tarihi : 3/25/2015 1:32:22 AM
  Bnde merak duymaya başladım nasıl yapabilirim safran yetiştiriciliği bi kursu varmı bide soğanı nasıl buluruz 0538 767 2041
Cevap vermek için tıklayınız...
 
<<   <   [1] [2]   >   >>

Soru/Yorum eklemek için ilgili konuya gidiniz..